Humorshow

Hej jag heter Fredrik

Varför slutade jag trots att 12 stegsprogrammet är det enda som har funkat och hållit mig nykter? Vad händer i de där rummen egentligen? Varför är det så svårt att överlämna sig till GUD? Varför är det så tabu att skämta om AA?  Vad är 12-stegsprogrammets definition av missbruk och vad innebär egentligen en fysisk allergi mot droger? 

I denna stand up special sätter jag ljus på mina brister och tillkortakommanden med missbruket och självhjälpsgrupper som humoristisk fond. Jag tar en oförskönad titt på mitt stökiga liv fyllt med fest, kändisar, dråpligheter och droger.

Ta med din bästa kompis och vandra salongs uppför ett soldränkt mosebacke till Södra teatern 27 april så tar vi en ordentlig titt på min själsliga bristsjukdom.  

PS. Jag har inget bokningsbolag som skriver pressmeddelande åt mig så det kändes cringe att skriva om mig själv i tredje person och låtsas som att nån agent/pr-person gjort det, tihi. DS.

När

27 april kl 19.30

Pris

265kr + serviceavgift

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Södra Teatern ligger på Mosebacke torg 1–3 på Södermalm i Stockholm.

Ta tunnelbanan till Slussen, uppgång mot Götgatan. Gå sedan upp för Hökens gata. Du kan också ta buss 2, 3, 43, 53 och 55 till Slussen. Därifrån kan du ta trapporna eller hissen upp till Mosebacke torg.

Annonser: