Konsert

Fröken Elvis & Giganterna

17 september

Kulturhuset Dieselverkstaden/Stora scen

Vi firar 20 år som kulturhus 17 september! En konsert i föreställningsformat med svängiga arrangemang. Musik med humor, värme, lite allvar, och en jädra massa instrument. Fröken Elvis har den här gången tagit sig an musik av klassiska tonsättare, men det utan att det på något sätt blir stramt eller högtidligt. Nej, glatt spelas Chopin på sked och gaffel, och Beethovens ”Für Elise” får minst sagt ny kostym i en typ av upptempo klezmer-variant!  Självklart får också giganternas gigant Elvis plats. Med på repertoaren finns både de välbekanta svenska Elvis-pärlorna och några rykande färska tolkningar!

PRESS:
FRÖKEN ELVIS & GIGANTERNA (ALBUM)
“Det mesta gör att man häpnar; de finurliga texterna, de starka arrangemangen och en bedövande musikalisk skicklighet. Frontlöparen är Camilla Fritzén, med sin sång och sina texter. Allt flödar av en böljande friskhet och lekfullhet och en mångfald av rörelser och infallsvinklar; det finns inga hinder, inga spärrar bara öppna gläntor och grindar. Det är som en musikalisk smitta, som vandrar från cell till cell.” – Lira

När

19:00-20:40

Pris

Student/pensionär 250 kr
Ordinarie 280 kr

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Dieselverkstaden ligger på Marcusplatsen 17 i Sickla, i Sickla Köpkvarter. Det tar ca: 10 minuter att ta sig hit från Slussen med buss. Håll koll på sl.se för aktuella förbindelser! Det byggs mycket i Nacka och hållplatser flyttas och stängs av periodvis.

Tvärbanan
Går från Solna till Sickla

Bussar från Slussen
Buss 401, 403, 404-414 samt 420, 422 stannar vid hållplats Sickla Bro/Station.
SL trafikupplysning: 08-600 10 00 eller sl.se