Humorshow

Musikal

Frihet på liv och död

Med sin nya scenshow Frihet på liv och död tar författaren och opinionsbildaren Henrik Jönsson ett stort kliv ut i det okända och ingjuter nytt liv i en föreställningsgenre som tidigare inte existerat.
Tillsammans med en avskalad ensemble tar Henrik Jönsson publiken med på en resa genom sitt liv och de människor och händelser som format honom längs vägen.

I egenskap av huvudperson i berättelsen om sitt liv gestaltar Henrik med karaktäristisk ärlighet, självdistans och ett stort mått av humor, den han är och den han varit. I egenskap av att vara den första föreställningen i sitt slag, förhåller sig Frihet på liv och död inte till några sceniska formkrav. Med samma oprydda självsäkerhet och raka ärlighet som han beskriver och kommenterar sin samtid varje lördagsmorgon klockan 08.00, tar sig Henrik Jönsson på scen an sina egna brister och tillkortakommanden, och värjer inte för att öppet adressera sorgen och rädslan över den begränsade tid han har kvar. Frihet på liv och död är en hyllning till alla som vågat ta steget och försökt skapa någonting nytt.

När

25 oktober kl 19

Pris

395-525 kr

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Scalateatern ligger i hörnet av Wallingatan och Västmannagatan, bakom LO-borgen vid Norra Bantorget.

Buss:
Linje 50 och 69 har hållplatser på Norra Bantorget.

Tunnelbana:
T-centralen uppgång Vasagatan eller Hötorget uppgång Olof Palmes gata

Allt som händer – Scalateatern

Annonser: