Konsert

Pop & rock

Frida Braxell

Men de som har haft turen att upptäcka hennes musik har trollbundits av hennes texter och vardagliga beskrivningar av livet. I april släpper hon det efterlängtade albumet ”Allt vi trodde på”. Det firas med en releasekonsert på Södra teatern. Tillsammans med originalbandet från plattan bjuder hon på en exklusiv konsert och förhandslyssning på albumet, som släpps först dagen efter.

Artisten och låtskrivaren Frida Braxell har gjort sig känd för sina berättande och målande texter, direkt tagna ur livet. Musikaliskt rör hon sig mot folklig pop som sträcker sig utanför normen och är både lyxig och detaljrik. Bakom sig har hon skickliga och välrenommerade musiker, som normalt syns på tv-galor och bakom Sveriges största artister. Under år 2022 ökade hennes lyssnarantal med hela 473%. Dessutom gjorde hon, tillsammans med bandet sin största turné hittills. ”Allt vi trodde på” är Fridas fjärde album. Ett album om tonårsdrömmar och vuxensanningar, om förväntningar och när livet inte blir som man tänkt sig.

När

27 april kl 19.30

Pris

120 kr

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Södra Teatern ligger på Mosebacke torg 1–3 på Södermalm i Stockholm.

Ta tunnelbanan till Slussen, uppgång mot Götgatan. Gå sedan upp för Hökens gata. Du kan också ta buss 2, 3, 43, 53 och 55 till Slussen. Därifrån kan du ta trapporna eller hissen upp till Mosebacke torg.