Matevenemang

Workshop/kurs

Four Hands Menu – Michael Andersson & Christophe Buchet

Årets Kock 2024 och Fotografiskas chefskock – i en unik matbarupplevelse

Möt Michael Andersson, vinnare av Årets Kock 2024, när han den 24 maj intar Fotografiskas matbar tillsammans med vår chefskock Christophe Buchet för Four Hands Menu – en kväll inspirerad av det internationella succéformatet där två världskockar möts utan förutbestämda recept, ingredienser eller regler.

Under kvällen serveras en hyllning till grönsaker, en meny på cirka tolv serveringar där säsongens bästa råvaror får spela huvudrollen. Menyn ackompanjeras av noggrant utvalda matchande drycker och ger dig chansen att komma riktigt nära både maten och kockarna i köket.

Med bara 18 platser är detta en kväll som snabbt bokas upp. Boka din plats nu och var med om en av vårens mest exklusiva matupplevelser.

Om Michael Andersson
Michael Andersson (f. 1987) är en av Sveriges mest hyllade unga kockar och vinnare av Årets Kock 2024. Efter framgångsrika år på krogar som Gordon Ramsay, Esperanto, NOOK och Celeste – där han var köksmästare när stjärnan från Guide Michelin landade – driver han idag Petite Gastronomi. Michaels matlagning präglas av kompromisslös kvalitet, innovativ smakbalans och en djup respekt för råvarorna.

Om Christophe Buchet
Christophe Buchet har en lång och gedigen erfarenhet från några av Sveriges mest välrenommerade restauranger, som Ekstedt, Bleck, Pubologi, Leijontornet och Gondolen. Idag är han kökschef och kreativ ledare på Fotografiska, där han driver utvecklingen av vår hållbara matfilosofi. Utöver sitt arbete hos oss är Christophe även en del av köksteamet bakom det svenska herrlandslaget i fotboll.

När

Tid: Lördag 24 maj kl 18:30 – 22:00

Pris

2995 kr

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Följ skyltarna längs Stadsgårdskajen från Slussen

Spana in Welmas olika guider

Annonser: