Pop & rock

Folkoperan Fredag: BLNK Music

BLNK MUSIC <3 Folkoperan Fredag presenterar:

  • Hazlett
  • Violet Days
  • Noel

Folkoperan Fredag bjuder in grannarna på Bastugatan BLNK Music – ett independent musikbolag som på bara några år blivit ett hem för framgångsrika låtskrivare, producenter och artister. Låtarna som släppts på bolaget har tillsammans fler än 500 miljoner streams och kreatörerna har vunnit priser som Denniz Pop Awards, BMI Awards och Musikförläggarnas Pris.

På Folkoperan Fredag tar BLNK med sig tre stjärnskott som får ta över vår foajé:

HAZLETT 
Stockholmsbaserade australiensiska singer-songwritern Hazlett släpper sitt debutalbum under 2022 under pågående europaturné. Denna blyga berättare skriver varm och berörande musik i terapeutiskt syfte – om livet och människorna runtomkring. Lyssna på Hazlett på Spotify.

VIOLET DAYS
Popfenomenet Lina Hansson gör sval elektronisk drömpop under namnet Violet Days, tillsammans med låtskrivaren och producenten Kris Eriksson. Violet Days har blivit utsedd till framtidens artist i P3, varit på USA- och Europaturné och arbetar just nu på ett album som kommer ut 2023. Redan nu är det möjligt att lyssna på de två singlarna “First times” och “Comes in Waves”. Lyssna på Violet Days på Spotify.

NOEL 
Och som om det inte vore nog bjuder BLNK på ännu en gäst – den alldeles nysignade artisten Noel som har en stor fanbase på TikTok.


Baren öppnar klockan 18. Liveakterna börjar 19 i baren i vår fina foajé. 

När

19-20:30

Pris

120 kr

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Folkoperan ligger på Hornsgatan 72 på Södermalm, nära Mariatorget och på gångavstånd från Slussen och Södra station.

Med tunnelbana:
Mariatorget, uppgång Torkel Knutssongatan

Med buss:
Buss 4, hållplats Hornsgatan/Rosenlundsgatan
Buss 55, 57 och 66, hållplats Krukmakargatan

Med pendeltåg:
Södra station, gå 700 meter