Konsert

Fish

En era är på väg att ta slut. Det är dags för Fish, den ikoniske skotska sångaren med rötter i det legendariska progrockbandet Marillion, att ta adjö från scenerna. Med Fish avskedsturnén Road To The Isles sätter Fish punkt för en över fyra decennier lång karriär. Samtidigt ger han de svenska fansen dubbla chanser att se honom en sista gång. 28 oktober spelar Fish på Pustervik i Göteborg och kvällen efter tar han över Berns i Stockholm!

Med sin djupa och uttrycksfulla röst har Fish, eller Derek William Dick som han egentligen heter, trollbundit publik världen över sedan 80-talet. Hans musik, som rör sig mellan hjärtskärande ballader och kraftfull art rock, har gett honom en särskild plats i rockhistorien. Album som “Vigil in a Wilderness of Mirrors” och “13th Star” står som milstolpar i hans karriär och visar på hans förmåga att kombinera poetiska texter med fängslande melodier.

När han nu kommer till Sverige får vi en efterlängtad chans att uppleva Fishs dynamiska närvaro och röst live. För musikälskare som uppskattar äkthet och passion är det här ett tillfälle som inte får missas. Fishs musikaliska berättelser väntar på att beröra hjärtan och själar. Ta chansen att se honom live för sista gången!

När

28 oktober

Pris

595 kr + avgifter

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Närmsta t-banestationen är Kungsträdgården eller Östermalmstorg.

Annonser: