Konsert

Jul

En Stilla Jul med Anders Ekborg

Traditionen och publiksuccén fortsätter! Den 29 november blir det turnépremiär för Anders och en av Sveriges största konserttraditioner En Stilla Jul.  I Göteborg och Stockholm gästas turnén av Gunilla Backman.

Tillsammans med de fantastiska musikerna Bengt Magnusson (kapellmästare, gitarr), Gustaf Henriksson (piano) och Thomas Bergqvist (klaviatur) tar Anders med oss in i en stämningsfull julkonsert med klassiska julsånger och nedslag i sin rika repertoar, sammanvävt med personliga och aktuella mellansnack.

Till minne av Stefan Nilsson:

I våras gick pianisten och Ackompanjatören Stefan Nilsson ur tiden i den fruktade sjukdomen ALS. Stefan har under många år varit med i Stilla Jul produktionen och förgyllt våra konserter, inte bara som den fantastiske musiker han var utan också med hans värme och starka personlighet. Stefan var en fin människa och nära vän. Vi saknar dig Stefan.

Vi kommer skänka 10 kr per såld biljett till ALS forskningen och på plats kommer publiken kunna få mer information om hur viktigt det är att forskningen får ekonomiskt stöd så att forskarna en dag löser gåtan och kan bota denna hemska sjukdom.

När

21 & 22 december 2023

Pris

650 kr

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Annonser: