Humorshow

Emil Jensen ”Än susar skogen”

Emil Jensen har senaste åren turnerat med sina föreställningar för fullsatta hus genom hela Sverige. Allt ifrån Dramaten till Way Out West. Från Ale Stenar i söder till Kiruna i norr. Nu är det äntligen dags för en ny föreställning: ”Än susar skogen”.

En personlig och konkret manifestation för hållbarhet. En tågturné som bjuder på en större föreställning i två akter med plats för fantastiska stråkmusiker, gäster, overheadapparater och allt annat fint och storslaget

Miljöengagemanget har gått som en grön tråd genom Emils liv som artist och aktivist.

Emil har hyllats för sina Sommarprat och Vinterprat i radio och hans liveframträdanden har beskrivits som just sommarprat på scen. Hans låtskatt varvas med personliga berättelser, lyrik och komik. I sin blandning av humor och allvar tar han mellansnacket till en ny genre. Genom åren har Emil gjort flera uppmärksammade samarbeten, bland annat i form av duetter med Klara Söderberg, Melissa Horn och Ane Brun, och föreställningar med Nour El Refai och Mikael Wiehe.

När

26 oktober kl 19:30

Pris

450 – 995 kr

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Djurgårdsfärjan linje 82, spårvagnslinje 7 och busslinje 69 stannar nära Cirkus. Åker ni spårvagn eller buss går ni av vid Skansen och om ni åker båt går ni av vid Allmänna Gränd.