Pop & rock

Konsert

Elvis Week hos Ekermanska

11 augusti

Ekermanska Malmgården

Ni som varit med på tidigare års Elviskvällar på Lasse i Parken vet att Kent Wennman och hans formidabla musiker bjuder på en av landets mest passionerade Elvishyllningar. Här handlar det inte om lookalike eller soundalike utan om ren och skär kärlek till populärmusikhistoriens största legend.

Kent och bandet gör Elvis på sitt sätt och har under 20 års tid hålla hov i Uppsala med deras mycket populära föreställning ”Elvis i Parksnäckan”. Vi får höra sidor av Elvis musikaliska legacy som både överraskar och förvånar.

Kent är också känd för sina initierade radioprogram om Elvis i Sveriges Radio. På Ekermanska Malmgården har han med sig sin extremt svängande och energiska Rockabilly Kvartett. Och i andra avdelningen fylls kvartetten på med både piano och Hammondorgel. Räkna med tryck!

Så varmt välkomna till en helkväll där vi firar världens största artist. Det blir kända och okända pärlor från Elvis hela karriär, levererade med en stor dos humor och självdistans. Det kommer att svänga onödigt mycket

När

11 augusti kl 19

Pris

200-250 kr

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

T-bana till Zinkensdamm (gå Ringvägen österut ca 7-10 minuters promenad)
Ta buss 55 till Tanto station Marmorgatan, gå över järnvägsbron så är du vid Ekermanska Malmgården i Tantolunden
Ta buss 4 eller 74 till Södra Station eller pendeltåg till Södra Station uppgång Rosenlundsgatan, gå in Södermalmsallén till Ringvägen och gå norrut ca 5 minuter tills Du är framme vid Tantolunden, sväng in till vänster på Ekermansgränd
Ta buss 3 till Rosenlund och gå Ringvägen norrut i ca 10 min sväng vänster på Ekermansgränd