Gratis

Dans

Domino med Skånes dansteater

4–5 juli

Parkteatern – en del av Kulturhuset Stadsteatern

En DJ levererar en dynamisk ljudvärld, uppblåsbara skulpturer formar rummet och dansare gör entré i magnifika kostymer. Med sin stora utomhussatsning bjuder Skånes dansteater på ett pulserande party i koreografi av Erika Silgoner.

Domino är inte bara en dansföreställning; det är också en explosion av glädje och energi som fyller hela spelplatsen till ett pulserande party. Skånes Dansteaters grymma dansare fängslar publiken med sina magnifika kostymer och den imponerande koreografin skapad av Erika Silgoner. Musiken tar en central roll i Domino, med en DJ som levererar en dynamisk ljudupplevelse från scenen.

Den unika scenupplevelsen omsluter publiken med dansare och uppblåsbara skulpturer, vilka tillsammans skapar en helt ny och minnesvärd värld av färgsprakande visuella intryck som dansar i takt med den pulserande musiken. Denna fusion av ljud och visuella element skapar en upplevelse som tar med publiken på en häpnadsväckande kulturell resa. Skånes Dansteater är en institution i rörelse, Sveriges enda oberoende dansinstitution, ett danskompani baserat i Malmö.

När

4 & 5 juli kl 17 på Sergels torg

Pris

Gratis

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Titta här: https://kulturhusetstadsteatern.se/parkteatern/vara-spelplatser

Allt som händer – Parkteatern – en del av Kulturhuset Stadsteatern

Spana in Welmas olika guider

Annonser: