Konsert

Disney100: The Concert

Showen kommer bland annat att innehålla de bästa låtarna från filmer som Skönheten & Odjuret, Mary Poppins och Encanto och utvalda klassiker från Pixar, Star Wars och Marvel. Legendariska filmscener kommer att visas på en enorm skärm samtidigt som den fantastiska musiken spelas av Hollywood Sound Orchestra tillsammans med inbjudna stjärnsolister. Det blir en magisk helhetsupplevelse!

Sedan The Walt Disney Company grundades 1923 har dess hjältar och hjältinnor förkroppsligat fantasi, magi, stora känslor och drömmar i fascinerande världar till toner av fantastisk och många gånger prisbelönt musik.

Oavsett om låtarna har framförts under vattnet eller på öppet hav, långt ut i universum eller hemma i barnkammaren har soundtracken till Disneys berättelser gått rakt in i hjärtat och berört generation efter generation.

Konsertserien Disney in Concert har förtrollat fans runtom i världen sedan 2016. Den nya specialversionen av konserten presenteras som en del av Disney’s 100-årsjubileum, och kommer att bjuda på en oöverträfflig fest för att fira 100 år av äventyr, 100 år av känslor och 100 år av Disneys musikaliska magi.

När

19 oktober kl 14.30

Pris

495 – 1085 kr

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Tunnelbanans gröna linje (nr 17, 18 och 19) från T-Centralen. Allra närmast är att kliva av vid Globen men eftersom det kan vara många som kliver av vid Globen samtidigt kan man kliva av vid andra stationer i närheten med bara ett par minuters promenadavstånd:
– Gullmarsplan
– Skärmarbrink
– Blåsut
– Sandsborg
– Enskede Gård