Konsert

De Va Dä, Dä – en hyllningskonsert till Pugh Rogefeldt

DE VA DÄ, DÄ är en hyllningskonsert till minne av Pugh Rogefeldt på Cirkus i Stockholm den 18 oktober 2023. Medverkar gör några av Sveriges största artister tillsammans med Fredrik Lindström som konferencier. 

På många sätt skapade han den svenska rockhistorien som vi känner den. Det var han som uppfann konstarten modern rock på svenska. Nu är det för sent att öga-mot-öga tacka honom för hans verk. Men den 18 oktober sker det näst bästa på Cirkus i Stockholm: ett tvärsnitt av det bästa i svensk pop/rock/progg/soul/visa ger vi ikonen från Västerås uppskattning genom en hyllningskonsert tillsammans med Sveriges största artister.

På Cirkus, i den salong där Pugh ganska exakt fyra år tidigare gjorde sitt allra sista scenframträdande – innan en obotlig nervsjukdom helt tog över och till sist ryckte bort honom 1 maj i år – kommer nu alla aspekter på hans mäktiga låtkatalog att tolkas av artister från nämnda genrer. Backade av ett band som i princip är detsamma som det som kompade honom den gången 2019.

Medverkande artister:
Amason, Eva Dahlgren, First Aid Kit, Hurula, John Holm, Jojje Wadenius, Kerstin Ljungström, Lill Lindfors, Linnea Olsson, Markus Krunegård, Mats Ronander, Mikael Rickfors & Göran Lagerberg, Per Gessle, Slowgold, Tomas Ledin, Ulf Dageby.
Band: Ola Gustafsson, Jojje Wadenius, Andreas Dahlbäck, David Nyström, Martin Tronsson.

Konferencier Fredrik Lindström

När

18 oktober kl 19

Pris

Från 650 kr

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Djurgårdsfärjan linje 82, spårvagnslinje 7 och busslinje 69 stannar nära Cirkus. Åker ni spårvagn eller buss går ni av vid Skansen och om ni åker båt går ni av vid Allmänna Gränd.

Annonser: