Dans

Mässa

Dansmässan 2022

10–11 november

Dansens Hus

Äntligen är det dags för Stockholms enda publika mässa med totalt fokus på dans och koreografi! Danscentrum Stockholm presenterar Dansmässan 2022 som pågår under två dagar. 10-11 november fylls Dansens hus: Lilla scen, studior och andra utrymmen, till bredden med dans skapad av koreografer och grupper från hela Sverige. En festival som rymmer både mässa, samtal, utbudsdag, work-in-progressvisningar och fest!

Programmet innefattar Utbudsdagen där 17 danskonstproduktioner presenteras i kortare utdrag. Nytt för i år är ett work-in-progressformat, där fem danskonstnärer presenterar sitt pågående arbete med nya verk och du som mässdeltagare får chans att lära känna deras konstnärskap närmare. Det kommer också arrangeras samtal och seminarier på aktuella teman för det samtida dans- och koreografibranschen. 


Programmet presenteras inom kort på www.dansmassan.com

När

10 & 11 november kl 9

Pris

230 kr

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Du hittar Stora och Lilla scen på Barnhusgatan 14; ett gångavstånd från Centralstationen. Närmaste tunnelbanestationerna är T-Centralen (uppgång Vasagatan) eller Hötorget (uppgång Olof Palmes gata). Närmaste busshållplats är Norra Bantorget.