Dans

Dans och balans för dig som är 60 år eller äldre!

10 mar–3 apr

Dieselverkstaden

Kom och dansa, en gång eller flera, du väljer själv! Det är inte en terminskurs utan sju tillfällen och man är med precis som man själv önskar, kan och vill, välkommen!

 
Passet börjar med uppvärmning. Därefter jobbar vi med dans- och gymnastikövningar där rörelseförmåga, koordination, balans och flexibilitet tränas. Sedan fortsätter vi med några danssteg och koreografi, med fokus på rytm och musikalitet. Klassen avslutas med nedvarvning och avslappning. Man dansar och rör sig efter sina egna förutsättningar.

Mireia som leder kursen är från Barcelona men är nuförtiden verksam i Stockholm och Sverige. Kursen leds huvudsakligen genom fysisk rörelse men också på svenska och engelska.

Varmt välkomna!

Ålder: från 60 år
Lärare: Mireia Piñol
Antal platser: 12 st per tillfälle
Arrangör: Kulturhuset Dieselverkstaden
Var: Dansstudion

När

Måndagar 13:15-14:15 och fredagar 10:30-11:30
10/3, 13/3, 17/3, 24/3, 27/3, 31/3 och 3/4

Pris

120 kr/tillfälle

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Dieselverkstaden ligger på Marcusplatsen 17 i Sickla, i Sickla Köpkvarter. Det tar ca: 10-15 minuter att ta sig hit från Slussen med buss. Håll koll på sl.se för aktuella förbindelser! Det byggs mycket i Nacka och hållplatser flyttas och stängs av periodvis. Sök på Sickla allé, Sickla västra eller Alphyddan.

Vill man åka tåg så har Tvärbanan ändhållplats i Sickla. Det är 600 meter till Dieselverkstaden från Uddvägen 5-9 och närmsta vägen att gå är Sicklastråket.