Konsert

Daniel Adams-Ray

I somras gjorde Daniel Adams-Ray tre slutsålda sensommarspelningar på Fåfängan i Stockholm. 2022 flyttar han till andra sidan vattnet och en större arena då han avslutar sin sommarturné på Solliden på Skansen lördag 20 augusti.

Daniel Adams-Ray släppte tidigare i år albumet ”Döda hjärtan kan slå igen” – hans första på svenska på åtta år. Under hösten har han rönt framgångar i Så mycket bättre och när Musikhjälpen summerades häromdagen stod det klart att hans tolkning ”Skotthål” var en av de mest önskade låtarna under hela veckan.

Om Daniel Adams-Ray
Daniel Adams-Ray har varit en av de viktigaste gestalterna i formandet av den svenska hiphop-scenen och fick under 00-talet alla att vända blickarna mot Snook. 2010 formade han om hur svensk pop lät med solodebuten ”Svart, vitt och allt däremellan” och när 10-talet summerades stod det klart att ”Gubben i lådan” var den mest streamade låten på svenska under hela decenniet. 2020 återvände han och i juni 2021 släppte han sitt tredje soloalbum – ”Döda hjärtan kan slå igen”. Under vintern har han synts i tv-programmet Så mycket bättre, där hans tolkningar hyllats av såväl deltagare som lyssnare. Under 2022 väntas mer musik och framförallt återvänder han till hemmaplanen Stockholm för en spelning på Skansen den 20 augusti.

När

20 augusti

Pris

495 kr

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Spårvagn linje 7, buss nr 67 eller Djurgårdsfärjan är bra sätt att ta sig hit.