Konsert

Pop & rock

Crying Day Care Choir

24 november

Kulturhuset Stadsteatern

2017 tog det fart för dem på riktigt när de skrev på för Warner Music och sedan dess har turnerat över stora delar av Europa. I mars 2023 utkom bandets senaste EP: ”Feel Something” och i november kommer de till Kulturhuset!

2022 utkom projektet Give Me Something, ett popkulturellt experiment med den brittiska Konstnären Damien Hirsts verk The Currency som utgångspunkt.

Bandet har med konstnärens godkännande fått möjlighet att göra musik med hjälp av titlarna från ca 5 000 konstverk. Detta har än så länge resulterat i EP:n Give Me Something Vol. 1 som EARMILK sagt så här om: “Offering us an alluring glimpse of their innovative project which moulds inspiring artworks into poetic lyricism, Give Me Something, leaves us wanting more of their experimental artistry”.

CDCC är experimentella men stadigt rotade i en låtskrivartradition som gång på gång gett dem möjlighet att utforska och utveckla sig själva musikaliskt, något som gör att det alltid är lika spännande att se vad Jack, Bill och Sara har på gång.

När

24 november kl 19.30

Pris

295 kr

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Pendeltåg till centralen, tunnelbanan till T-centralen, stadsbussar och spårvagn till Sergels torg.

Allt som händer – Kulturhuset Stadsteatern

Annonser: