Dans

Show

Club After Dark

27 jan–30 apr

Vasateatern

AFTER DARK hade sin finalföreställning ”This is it” 2017 och det skulle egentligen varit deras sista show. Men, ingen har tagit över stafettpinnen efter oss så då fick jag se till att det blir av, säger Christer Lindarw. Efter ett par år av nedstängningar under den förfärliga Coronan så tror jag att de flesta av oss längtar efter att ha kul och få lite glamour. Det skulle vara så kul att öppna ett ställe som påminner om klubben där vi startade och nu har jag hittat lokalen. Vi har gjort om anrika Vasan i Stockholm till en franskinspirerad dinner & entertainment-club där vadsomhelst kan hända. Det blir en helkväll med god mat & dryck, spektakulära uppträdanden med mycket show, parodier och klädprakt.

Vasateatern som nyligen totalrenoverats kommer att ta in 300 matgäster och det serveras en 3-rätters meny som varvas med tre showakter under kvällen. Information om meny nedan. Vi slår upp dörrarna till Vasateatern kl 18:00. Sluttid ca 22:30 men därefter är barerna öppna med DJ. 

När

Fredagar kl 18
Lördagar kl 12 & kl 18
27 januari – 30 april

Pris

685-1635 kr

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Vasateatern och Scandic Grand Central ligger centralt beläget nära Stockholm Central. Det är lätt att ta sig dit med tåg, buss och tunnelbana.