Föredrag

Samtal

Change Makers Day

Vi lovar dig massiv inspiration, nya insikter och ny handlingskraft. Du kommer att bli varse om dina oanade möjligheter du har inom dig och hur du kan agera utifrån dem.

Vi lever i en värld där många känner sig otrygga, där förändring sker snabbare och snabbare mot en framtid som är mycket oförutsägbar. Den psykiska ohälsan ökar och många av de system vi förr förlitat oss på faller sönder. Nu är det dags att gå samman och skapa en mänskligare värld med gemensamma värdegrunder där vi agerar från hjärtat och förstår att vi alla hör ihop. DU behövs!

Allt överskott från Change Makers Day kommer att doneras till verksamheten Operation Underground Railroad, som fritar barn och kvinnor från kidnappning och trafficking runt om i hela världen. De har fritagit över 7000 barn och agerar just nu i 40 länder runt om i världen.  De har en dialog med Sveriges regering just nu och vårt hopp är att de kan hjälpa till även här.

Du är välkommen att läsa mer om Change Makers Day här

När

1 oktober kl 08.00

Pris

Från 526 kr

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Djurgårdsfärjan linje 82, spårvagnslinje 7 och busslinje 69 stannar nära Cirkus. Åker ni spårvagn eller buss går ni av vid Skansen och om ni åker båt går ni av vid Allmänna Gränd.

Annonser: