Dans

Bonniers Konsthall <3 Dansens Hus

11–12 november

Bonniers Konsthall

Bonniers Konsthall har glädjen att presentera ett samarbete med Dansens Hus, Sveriges största gästspelsscen för samtida dans, under hösten 2023 och våren 2024.

Dansens Hus verksamheten bedrivs i det som tidigare var Folkets hus i centrala Stockholm och lokalerna genomgår för närvarande en större renovering. Under hösten och våren gör Dansens Hus därför ett antal nedslag i Bonniers Konsthalls lokaler. Verksamheterna möts i en ambition och vilja att presentera det senaste inom respektive uttryck och att verka för samtidskonstens respektive den samtida dansens utveckling.

För Dansens Hus verksamhet är det en fantastisk chans att vi under en c/o-period får möjlighet att presentera föreställningar på Bonniers Konsthall – en plats som ger danskonsten ett tillfälle att möta ny publik i en ny kontext. – Johannes Öhman, teaterchef Dansens Hus

Den samtida dansen och samtidskonsten har flera beröringspunkter och det känns fantastiskt kul att Dansens Hus flyttar in tillfälligt hos oss. Vi ser fram emot att få ta del av deras processer och att kunna erbjuda vår publik samtida dans på högsta internationella nivå. – Ellen Wettmark, verksamhetschef Bonniers Konsthall

Den 11 till 12 november presenterar Bonniers Konsthall i samarbete med Dansens Hus Chiara Bersanis soloverk Seeking Unicorns.

Läs mer och boka biljetter här.

När

Kl 15

Pris

Ordinarie 200
Ungdom 100
Scenpass 180

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

T-banestation S:t Eriksplan, därefter ca 600 m promenad.

Annonser: