Konsert

Bo Sundström – Jazzagenturen & Friends pt.3

Som avslutningsakt på vår endagsfestival har vi äran att presentera ingen mindre än Bo Sundström!

Med sina soloskivor ’Mitt dumma jag’ (2018) och ’Det kanske händer’ (2021), bestående av svenska tolkningar av klassiker ur den amerikanska sångboken har Bo influerat ny energi både i det välkända materialet och i publikens uppfattning om honom som sångare.

Med sina över 25 år som frontman i Bo Kaspers Orkester har han en självklar plats som en av de största svenska textförfattarna genom tiderna, och med ett fullblodsband som hans som uppbackning har vi en fantastisk konsert att se fram emot som avslutning på festivalen.

Varmt välkommen till Södra Teatern, Bosse!

Bo Sundström – sång
Robert Östlund – gitarr
Vladan Wirant – piano
Ulf Engström – kontrabas
Björn Jansson – saxofon
Daniel Fredriksson – trummor

Konserten är en av fyra konserter under festivalen Jazzagenturen.
Jazzagenturen gör sin tredje endagsfestival på Södra Teatern, den första sedan restriktionerna släppt, utan streaming för levande publik!

Under ’Jazzagenturen & Friends’ samlas det bästa svensk jazz har att erbjuda, blandat med spännande up-and-coming-akter på två scener på Södra Teatern. Till ’Kristallen’ har vi skeppat in en fantastisk Steinwayflygel och bjuder på somriga eftermiddagskonserter, och värvar med tungviktare på Stora Scen.

Biljetterna säljs separat till de olika konserterna, men självklart är det välkommet att köpa till flera av dem. Schemaläggningen gör så att du inte riskerar att missa någonting. I entrébaren möter vi vänner och kollegor och trivs tillsammans under en heldag av musik och framföranden i världsklass.   

Hjärtligt Välkomna!

Spelschema sön 12 juni
Carl Bagge Quartet Kristallen 14.00
Sarah Riedel Stora Scen 16.00
Ellas Kapell Kristallen 18.00
Bo Sundström Stora Scen 20.00

När

12 juni kl. 20

Pris

349 kr + serviceavgift

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Södra Teatern ligger på Mosebacke torg 1–3 på Södermalm i Stockholm.

Ta tunnelbanan till Slussen, uppgång mot Götgatan. Gå sedan upp för Hökens gata. Du kan också ta buss 2, 3, 43, 53 och 55 till Slussen. Därifrån kan du ta trapporna eller hissen upp till Mosebacke torg.