Konsert

Blacknuss 30 år

18 september

Konserthuset

Ständigt aktuella Blacknuss är utan att överdriva en legendarisk institution i svenskt musikliv. Nu firar gruppen sitt 30-års jubileum med en exklusiv konsert.

Sedan klubben bildades under ledning av Martin Jonsson på Fasching i Stockholm under tidigt 90-tal har Blacknuss varit den moderna soulens epicentrum i Stockholm. Under åren har listan över artistsamarbeten sett ut som en who’s who över svensk soulelit – Robyn, Titiyo, Lisa Nilsson, Christian Falk, och i dag artister som Mary N’Diaye, Prince Mpedzisi och Desmond Foster med flera. Kollektivet Blacknuss har gjort sig kända för låtar som Dinah, Last night a DJ saved my life, Thinking of you bland andra.

Medlemmarna har varierat under åren, så även musikstilarna och soundet. Via jazzig klubbmusik, disco och funk har succéerna fortsatt för att mer och mer luta åt R´n´B, soul och skön partymusik. Kapellmästaren Martin Jonsson ser till att bandet hänger med i tiden – utan att tappa det typiska groove som kommit att bli deras signum.

På sitt 30-årsjubileum här i Konserthuset utlovar Blacknuss bådel musikaliska gäster och överraskningar. Missa inte detta unika tillfälle att fira ett av landets mest svängiga band!

När

18 september kl. 19

Pris

390 kr

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Tunnelbana:
Linje 17, 18 eller 19. Hållplats Hötorget, uppgång Konserthuset.

Buss:
Buss 1, hållplats Hötorget.
Buss 57, hållplats Hötorget.