Humorshow

Stand up

Bill Burr Live

7 september

Avicii Arena

Emmy- och Grammy-nominerade Bill Burr är ansedd som en av sin generations främsta komiska röster. Han har gjort succé både på TV, på film och på scenen och hans Monday Morning Podcast är en av de mest nedladdade komedi-poddarna. 2017 kvalade Burr in på plats nummer 17 på Rolling Stone Magazines topplista ”50 Best Stand-Up Comics of All Time”.

Bill Burr uppträdde som ståuppkomiker första gången i början av 90-talet när han bara var drygt tjugo år gammal. På high school hade han drömt om att läsa juridik men betygen räckte inte till, vilket hans stora fanskara är glada för idag. Burr har gjort sig känd som en mycket frispråkig komiker som inte drar sig för att skämta om varken kontroversiella eller känsliga ämnen. Själv säger han ”Jag vill bara få er att skratta. Det är allt jag försöker göra”.

Senare i år kommer vi att kunna att höra Bill som rösten till en av huvudkaraktärerna i Adam Sandlers animerade Netflix-film ”Leo” och se honom i filmen ”Old Dads” där han både är med och skriver manus, regisserar och spelar en av huvudrollerna mot Bobby Cannavale och Bokeem Woodbine.

Förra året genomförde Bill Burr en stor arenaturné i USA och Kanada där han uppträdde för utsålda hus och också skrev historia som förste komiker någonsin att uppträda i legendariska basebollstadion Fenway Park i Boston. I fjol hade Bill Burr också premiär för två Netflix-specialer: ”Live at Red Rocks” och ”Bill Burr presents: Friends Who Kill”.

När

7 september 19:30

Pris

465-765 kr

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Tunnelbanans gröna linje (nr 17, 18 och 19) från T-Centralen. Allra närmast är att kliva av vid Globen men eftersom det kan vara många som kliver av vid Globen samtidigt kan man kliva av vid andra stationer i närheten med bara ett par minuters promenadavstånd:
– Gullmarsplan
– Skärmarbrink
– Blåsut
– Sandsborg
– Enskede Gård