Soul & RnB

Konsert

Beharie

Som en varm omfamning, det är så det känns att fördjupa sig i Beharies musikaliska universum. Djupt rotad i ett indie/souluttryck med den lyriska stilen av en singer/songwriter förmedlar Beharie en råhet som vågar vara både sårbar och påstridig. 

2023 kommer äntligen hans debutalbum. ”Are You There, Boy?” släpps den 20 oktober. Projektet är en själfull, musikalisk resa med berättelser om en komplex karaktär och dess längtan efter äkta förbindelser. Albumet fördjupar sig i olika aspekter av Beharies liv, vackert uttryckt genom 12 fängslande spår som väver samman hans berättelser om identitet, queer kärlek, självsäkerhet, sårbarhet, och den gripande upplevelsen av ensamhet.

Beharie har, sin korta karriär till trots, uppnått betydande erkännande för sin musik så här långt i karriären. Han vann Spellemann-priset för sin andra EP, ’Beharie // Beharie’, och nominerades också för samma pris för sin tredje EP, ’Beharie, the Third’.

Kritiker i Norge, hans hemland, har hyllat den senaste releasen och den samlade mediekåren i Norge proklamerar Beharie som den nya stjärnan inom indie soul/R&B. 

När

1 mars kl 20

Pris

220 kr + serviceavgift

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Fasching hittar du på Kungsgatan alldeles nära Cityterminalen/Centralen.

Spana in Welmas olika guider

Annonser: