Stand up

Bassem Youssef – The Middle Beast Tour

Känd som ”Jon Stewart från Arabvärlden” fick Bassem Youssef berömmelse under den egyptiska revolutionen 2011 som värd för Al Bernameg, det första politiska satiriska nyhetsprogrammet i Mellanöstern. Det som började som 5-minuters avsnitt på YouTube utvecklades till den mest sedda showen i regionen, med över 40 miljoner tittare varje vecka.

Bassems stand-up show som är live, blandar sömlöst hans politiska åsikter, berättelser och erfarenheter från sin tid i Egypten och USA. Hans extraordinära förmåga att balansera komedi och kommentarer, behandla allvarliga frågor med humor och vitsar men också ta upp ämnen med allt från invandring och censur till den aktuella situationen för global politik. Hans komedi lovar alltid att få publiken att engagera sig i tankeväckande reflektioner. Detta är en repris från förra året för dem som deltog.

I ett nyligen viralt ögonblick, engagerade Bassem sig i en utbyte med Piers Morgan, och intervjuerna blev det mest sedda segmentet på Piers Morgan Uncensored show. Med mer än 21 miljoner visningar på YouTube inom några dagar efter uppladdningen kraschade inte samtalet inte bara internet utan satte också igång en global dialog om de aktuella dynamikerna i Mellanöstern som denna turné kommer att adressera.

När

25 april

Pris

390,00 SEK–660,00 SEK

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Buss 67 går hela vägen till Skansen som är slutstation och där man hoppar av för att komma närmast Cirkus. Den går via Odenplan, Östra Station och Karlaplan. Spårvagn linje 7 går från T-centralen till Skansen.

Djurgårdsfärjan går från Slussen till Gröna Lund via Skeppsholmen. Från färjan får du en promenad på 5 min upp till Cirkus entré.

Spana in Welmas olika guider

Annonser: