Konsert

Pop & rock

ATTENTAT + support

Attentat är tillbaka med nytt album och turné hösten 2023. ”Det blir som det blir” är storyn om den legendariske punksångaren Mats Jönsson som var i dödsriket, men vände och kom tillbaka bättre än någonsin. Det bevisade både Jönsson och Attentat på sommarens festivalspelningar.

Förra året blev Jönsson allvarlig sjuk. En oförarglig förkylning förvandlades plötsligt till en lunginflammation. Jönsson sövdes ner. Efter två månader i koma på intensiven på Östra Sjukhuset räknades han ut av läkarna. Lungorna var illa åtgångna efter blodförgiftning och multiorgansvikt, därtill var talfunktionen utslagen. Det enda som återstod var att stänga av respiratorn.

Då sker miraklet. Jönsson återhämtade sig i en rasande takt. Efter fyra månader på sjukhus och lång, målmedveten rehab skickades Jönsson hem. I rullstol men med punkviljan i behåll. Nya låtar skulle skrivas och ett till hälften inspelat album slutföras. Till vilket pris som helst. Slutresultatet blev ett bubblande starkt och gripande album. Det blir som det blir…

Höstens turné blir en punkshow av sällan skådat slag, med ett formtoppat band på ett ovanligt gott humör. Nya populära låtar som ”Jag älskar inte dig nåt mer” och ”Anarki i stan” blandas med klassiska örhängen som ”Ge fan i mej”, ”Unga & många” och ”Maktlös”.

När

27 oktober kl 20.30

Pris

235-270 kr

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Från T-centralen tar ni tunnelbanans röda linje mot Fruängen och hoppar av vid Telefonplan, sedan är det ca 10 min promenad till lokalen.

Annonser: