Konsert

Pop & rock

Anna koka 5 ägg jag är värd I huset

Och nu lördagen den 30 september 2023 har gruppen valt att göra den enda spelningen utanför Skåne, här på Fasching i Stockholm (den tredje totalt sedan 1975 ”…och förmodligen sista” säger gruppen!)

Anna Koka 5 Ägg Jag Är Värd i Huset har av många jämförts med den då samtida mystiska gruppen PHILEMON ARTHUR & the DUNG, men här kommer de nu med 12 man i ensemblen och betydligt större instrumentering. Det lär bli en härlig musikkväll av det ovanligare slaget i sann 70-talsanda.

Vad ni får denna kväll är inte bara en konsert utan även roliga mellansnack och förklaringar till de annorlunda låttexterna. Den stora frågan om hur man kom på bandnamnet kommer såklart att besvaras.

Återförenandet i Kristianstad 2022 blev en kväll sent att glömma utifrån flera aspekter, förutom att få höra ’gruppen de flesta missat’ spela live efter så lång tid, blev det även en riksnyhet efter att bröderna Rolf och Mats Svensson själva på scen framförde låten ”Om ni tycker jag undviker er”, som är skriven av den legendariska kultduon Philemon Arthur & the Dung, och dessutom avslöjade fler hitintills okända fakta om dessa ! Det gick en susning genom publiken eftersom de lät väldigt lika originalet. Frågan som uppstod var, är dessa bröder Philemon Arthur & the Dung eller skojar de med oss ? Det blev stor spekulation i vissa trådar på sociala medier och forum på internet med inslag i radion och SVT.

När

30 september kl 20

Pris

270-330 kr

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Fasching hittar du på Kungsgatan alldeles nära Cityterminalen/Centralen.

Allt som händer – Fasching