Konsert

Ana Diaz

Det har varit ett par fantastiska år för Ana Diaz. 2020 deltog hon i ’Så Mycket Bättre’ där hon gjorde succé med sina ömsinta tolkningar. 2021 tilldelades också Diaz två Grammisar – en för ’Årets Pop’ och en för ’Årets Textförfattare’.

Ana Diaz har varit i musikvärlden länge. Bott I Los Angeles. Skrivit låtar åt Britney Spears, Jennifer Lopez och Zara Larsson. Hjulen kan rulla snabbt för den med talang och vilja. Men kanske snurrade de lite för snabbt och inte alltid i rätt riktning. När Ana Diaz släppte singeln ’100’ 2019 var det som att tideräkningen nollställdes. I den förkrossande vackra hymnen sörjer berättaren en framtid som aldrig blev. Platser som aldrig besöktes, resor som inte blev av och barn som man älskar till döds trots att de är jobbiga ibland. Efter det kom det hyllade debutalbumet ’Tröst och vatten’ (2020) där Diaz visade att hon förutom att vara en melodimakare i världsklass också besitter en sällsynt förmåga att hantera ord. Man kommer så nära att det nästan bränns när Ana Diaz balanserar mellan sorg och tröst; mellan dyster diskbänksrealism och helande hoppfullhet. 

När

28 maj kl. 19

Pris

425 – 975 kr

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Djurgårdsfärjan linje 82, spårvagnslinje 7 och busslinje 69 stannar nära Cirkus. Åker ni spårvagn eller buss går ni av vid Skansen och om ni åker båt går ni av vid Allmänna Gränd.