Konsert

Pop & rock

AmenA

24 april 2024

Kulturhuset Stadsteatern

Stjärnskottet AmenA fortsätter imponera med sin magnifika närvaro och känslofyllda röst. Under våren släpptes singlarna “The Sun” och “Parasite”, de första från hennes kommande debutalbum. I höst beger hon sig ut på en efterlängtad turné och den 6 oktober kommer hon till Kulturhuset!

AmenA började sjunga redan som barn och musiken var också det enda hon kunde ta med sig när hon i spåren av krig flydde från Jemen till Sverige. I Sverige har karriären snabbt tagit fart för den unga artisten: hennes framträdande som duettgäst på Håkan Hellströms utsålda Ullevi-konserter och hennes medverkan i Idol 2021 förde ut den magnifika närvaron och känslofyllda rösten till hundratusentals människor över hela Sverige.

Våren 2023 släppte AmenA låtarna The Sun och Parasite som är de första på hennes kommande debutalbum. Här finns inget av det ofärdiga och sökande som ett första album ofta kan vara – albumet presenterar en samling låtar från en artist som trots sina 21 år är djupt erfaren både i livet och i musiken.

När

24 april 19.30

Pris

225 kr

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Pendeltåg till centralen, tunnelbanan till T-centralen, stadsbussar och spårvagn till Sergels torg.

Allt som händer – Kulturhuset Stadsteatern

Spana in Welmas olika guider

Annonser: