Konsert

Dans

Amazing Classics

De klassiska verken framförs av symfoniorkestern Stockholm Concert Orchestra och de folkkära operasolisterna Rickard Söderberg och Malena Ernman. På scen medverkar även en stor kammarkör samt flera akrobater och dansare. Arenaturnén har premiär den 5 oktober 2023.

Stockholm Concert Orchestra och de folkkära operasolisterna Rickard Söderberg och Malena Ernman kommer på ett unikt sätt framföra verk från några av tidernas största kompositörer så som Mozart, Tchaikovsky och Puccini. Musiken kommer att ramas in genom visuella verktyg med allt ifrån dans och luftakrobatik till pyroteknik och ljusdesign. Skådespelaren Maria Lundqvist iklär sig rollen som kvällens ciceron som på ett underhållande och spektakulärt sätt kommer vägleda publiken genom den musikaliska resan. Sammanlagt medverkar hela 120 personer på scen.

När

5 oktober kl 18.30

Pris

560-1310 kr

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Tunnelbanans gröna linje (nr 17, 18 och 19) från T-Centralen. Allra närmast är att kliva av vid Globen men eftersom det kan vara många som kliver av vid Globen samtidigt kan man kliva av vid andra stationer i närheten med bara ett par minuters promenadavstånd:
– Gullmarsplan
– Skärmarbrink
– Blåsut
– Sandsborg
– Enskede Gård