Konsert

Pop & rock

Albin Lee Meldau

Ingen har nog missat hans stora hits ”Spela min favoritvals” och ”Josefin” och efter flera utsålda och hyllade turnéer de senaste åren sålde han i mars även ut Avicii Arena.

Det var 2018 som han gick från att vara en omtalad debutant till att få sitt stora genombrott genom sin medverkan i Så mycket bättre, där han hyllades för sina tolkningar, sin röst och sitt helt unika uttryck. I höstas återvände Albin Lee Meldau till Så mycket bättre och då var han inte längre den otippade debutanten, istället klev han in i TV-rutan som en av Sverige största artister.

Han har varvat svenska med engelska, sett hur publiken har vuxit sig allt större, åkt på utsålda turnéer och skämt bort oss med ett pärlband av fantastiska låtar. ”Spela min favoritvals”, ”Josefin”, ”Forget About Us”, ”På riktigt” och höstens hit “Mamma” – höjdpunkterna är många. Albin Lee Meldaus senaste singel ”Farväl”, som spelas flitigt på radio, avslutar de svenska släppen för denna gång, längre fram i vår kan vi se fram emot ny musik på engelska.

När

7 september 20:00

Pris

Entré från 299 kr

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Buss 67 från Karlaplan eller spårvagn nr 7 från T-Centralen kommer du ända fram till Gröna Lund.

Det går också bra att ta T-banans röda linje till Karlaplan och promenera därifrån. Promenaden tar ca 20 minuter.