Konsert

Folkmusik & visa

Ajeet live in Stockholm 2024

Ajeet är en artist inom världsmusiken som tar inspiration från traditionell irländsk folkmusik till mystiska och meditativa ljudlandskap. Bandmedlemmarna stammar från Spanien, Irland och USA och erbjuder en musikalisk upplevelse som överskrider gränser och tar med lyssnarna på en resa genom melodi och ljudstruktur.

Samarbete är centralt i hennes arbete, och några av hennes samarbetspartner inkluderar Trevor Hall, Aisling Urwin, Sukhmani Rayat, Sam Garrett, Rising Appalachia, Snatam Kaur, Seamus Egan, Peia och David Howley. Hennes kreativa process sträcker sig bortom liveframträdanden till hennes inspelningsstudio, där hon producerar och konstruerar sitt eget och andras arbete.

Ajeets musik har legat #1 på iTunes World Chart och Billboard Top 10 New Age Chart och fortsätter att omfamnas av grupper över hela världen.

Följ med Ajeet Kaur på en kväll med uråldriga rytmer och melodier, djupa meditativa rum och mystiska sfärer som tar dig med på en resa genom musiken. Ackompanjerad av Aisling Urwin på harpa och Raffa Martinez på slagverk, låt dig föras in i ett rum av djup samhörighet. Låt din röst förenas med många andra i en uppmaning till helande, en återgång till ritualer och bön genom sång.

När

9 april kl 19.30

Pris

219-1339 kr

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Scalateatern ligger i hörnet av Wallingatan och Västmannagatan, bakom LO-borgen vid Norra Bantorget.

Buss:
Linje 50 och 69 har hållplatser på Norra Bantorget.

Tunnelbana:
T-centralen uppgång Vasagatan eller Hötorget uppgång Olof Palmes gata

Spana in Welmas olika guider

Annonser: