Föredrag

Samtal

Absolut Hälsa – med Food Pharmacy

Lina Nertby Aurell och Mia Clase startade Food Pharmacy en av Sveriges största plattformar inom hälsa, då de själva lade om sitt sätt att äta och började att dela sin resa på sin blogg. De har helt enkelt lyckats sätta matens påverkan på hälsan på allas läppar, mycket tack vare sin unika kombination av kunskap, inspiration och humor.

Små förändringar kan göra mirakel
På den här föreläsningen kommer de att inspirera dig till en lite mer hälsosam vardag. Världshälsoorganisationen, Livsmedelsverket och Socialstyrelsen är överens – dåliga matvanor är den största riskfaktorn för ohälsa och hela 25% (alltså så mycket som en fjärdedel) av oss svenskar riskerar att bli sjuka eller dö i förtid enbart på grund av dåliga matvanor. Så den här föreläsningen kommer handla om hur vi genom små förändringar kan göra mirakel för vår hälsa. Hur får vi till dessa förändringar? Och vilka är dom? Det är det spännande ämnet för den här kvällen.

Om Lina och Mia
Lina och Mia startade Food Pharmacy 2014. Idag är Food Pharmacy en av Sveriges största plattformar och podcasts inom hälsa. Dessutom har Lina och Mia hunnit skriva tre bästsäljande böcker som är översatta till 15 språk, alla om matens påverkan på vår hälsa.

När

28 mars kl 19

Pris

350 kr

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Scalateatern ligger i hörnet av Wallingatan och Västmannagatan, bakom LO-borgen vid Norra Bantorget.

Buss:
Linje 50 och 69 har hållplatser på Norra Bantorget.

Tunnelbana:
T-centralen uppgång Vasagatan eller Hötorget uppgång Olof Palmes gata