Promenader

Manifestkonst + tematisk promenad

Det är valår i Sverige. Av den anledningen vill Weld skapa och dela en serie konstnärliga manifest som istället för slagord utgår från individuella konstnärliga praktiker och som behåller den intimitet, komplexitet och det ifrågasättande som är kärnan i all konst.

Som en återkommande ritual varannan onsdag fram till valet, med början den 30 mars, bjuder de in till en gemensam samtalspromenad och delande av ett konstnärligt manifest skapat av en av 13 konstnärer som bjudits in från olika fält. Temat för promenaden ges av den konstnär vars manifest vi bär med oss.

Promenaderna utgår från Weld, Norrtullsgatan 7 kl. 18.00 och pågår ca 60 min. Promenaden avslutas på Norra Bantorget där manifestet hängs upp. Alla är varmt välkomna att delta. Promenaderna introduceras löpande och teman för varje samtal ges på plats. Det innebär att man inte kan boka in en promenad förens en vecka innan det sker.

Medverkande konstnärer: Frida Orupabo, Beth Laurin, Lisa Grip, Igor Grubić, Yolanda Aurora Bohm Ramirez, Balsam Karam, Hanna Rajs Lara, Nino Mick, Malin Arnell, Afrang Nordlöf Malekian, Manuel Pelmuş, Raša Todosijević, Gry Tingskog. 

För mer information och vilka konstnärerna är, se här.

När

11 & 25 maj, 8 & 22 juni, 6 & 20 juli, 3, 17 & 31 aug samt 11 sep

Pris

Fri entré men kräver anmälan.

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Odenplans t-bana.