Humorshow

2:22 A GHOST STORY

En kuslig och fängslande pjäs, regi Helena Bergström. I rollerna Johanna Nordström, Johannes Kuhnke, Adam Pålsson och Rakel Wärmländer. En rysare om att allt kanske inte är som det verkar vara. Som en skräckfilm, fast livs levande.

Jenny tror att deras nya hus är hemsökt, men hennes man Sam vill inte alls höra på det örat. De diskuterar saken med sina första middagsgäster, gamla vännen Laura och hennes nya partner Benny. Kan de döda verkligen gå igen? Skeptiska sarkasmer krockar med tro och övertygelse. Men det finns något mer. Något som känns underligt och skrämmande. Något som kommer allt närmare. Så paren kommer att stanna uppe tills klockan blir 2:22… och då kommer de få veta. 

Den övernaturliga thrillern har tagit Londons teaterscener med storm. En prisvinnande pjäs som slagit biljettrekord och förlängts gång på gång. Efter en uppsättning nyligen i Los Angeles är det nu Stockholms tur att drabbas av kalla kårar.

Den svenska versionen är full av stjärnor och för regin står Helena Bergström. Rakel Wärmländer, Johanna Nordström, Adam Pålsson och Johannes Kuhnke tar oss med på en adrenalinfylld resa genom en natt där hemligheter uppdagas och gastkramande, paranormala aktiviteter gör sig påminda.

När

14-16 september kl 19.30
21-24 september kl 19.30

Pris

495-795 kr

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

T-banan röda linjen, station Mariatorget. Kort promenad från t-banan.