Improvisationsteater

Teater

Presens Impro

Presens Impro är en improvisationsteater med inriktning på Impro Comedy. Det innebär att de vill skapa improviserad sketchhumor på scen, i den amerikanska stil som lärs ut på UCB och Second City i USA. En viktig skillnad mellan Presens och andra improvisationsteatrar i Sverige är att här är utgångspunkten är att impro är en humorform och allt som görs på scen syftar till att skapa humor. Förutom att varje helg spela föreställningar på de två scenerna i Vasastan och Midsommarkransen ger de även kurser i Impro comedy och utbildar företag inom samarbete, kommunikation och kreativitet.

Presens Impro har funnits i 13 år och drivs av My Gudmundsdotter och Erik Broström. De är komiker och skådespelare som fann varandra i den gemensamma kärleken till amerikansk improviserad humor. Tillsammans har de tagit impro comedy till Sverige genom många studieresor till USA där de gästspelat på de stora improscenerna. My och Erik är landets främsta experter på amerikansk improvisationshumor och deras kurser för kreatörer attraherar allt fler komiker, skådespelare och manusförfattare som vill använda sig av impro som ett verktyg för att skriva sketcher.

My och Erik skriver och skådespelar för TV-produktioner och hörs regelbundet i egna podden Improsnack, tillsammans med producent och medimprovisatör Amanda Lindmark.

När

Se respektive evenemang

Pris

Se respektive evenemang

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Spana in Welmas olika guider

Annonser: