Museum

NAOM

The Museum by NAOM är mer än en utställningsplats. Det är en föränderlig, nyskapande och engagerande arena som bygger på samarbeten med kreatörer som är bäst inom sina fält.

The Museum by NAOM är början på Stockholms nya epicentrum för idéer och innovation. Utöver utställningar erbjuder museet en designbutik, The Store by NAOM, en kurerad mat- och dryckesupplevelse samt tre scener med program från hösten 2024. Den största scenen, ”The Pit”, rymmer över 300 gäster. Under hösten 2024 lanserar NAOM ytterligare koncept och satsningar i sina lokaler om totalt 3200 kvadratmeter på Sergelgatan.

Museum
Här möter tradition innovation i immersiva utställningar som bjuder in till introspektion och dialog. Den fysiska världen kombineras på ett unikt sätt med den digitala och rummen anpassas efter konsten. Innovation och tekniska lösningar blir på så sätt en central del av museet.

The Act
Mitt i byggnadens centrum finns The Pit, som är NAOMS utrymme för bland annat framträdanden, samtal och scenkonst. Som musikscen är känslan intim och nära, samtidigt som de teknologiska lösningarna är på arenanivå.

The Store
Butiken är en museibutik med en twist. I den rymms både en traditionell museishop och en popup-yta dit designers och konstnärer bjuds in.

Macaw
Restaurangen öppnar till hösten 2024

Coctail Culture
NAOM öppnar också en cocktailbar till hösten, i sammabyggnad med med egen ingång från Sveavägen.

Under sommaren 2024 kommer fokus ligga på museets utställningar och butiken. Frammot hösten kan vi förvänta oss evenemang, programpunkter och öppning av Macaw och Coctail Culture.

När

Öppet varje dag kl8-22

Pris

Ordinarie 210 kr
Seniorer & Studenter 160 kr
Barn upp till 12 går gratis

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

T-bana Hötorget eller Sergelstorg

Spana in Welmas olika guider

Annonser: