Tassos Spiliotopoulos Trio - fri entré!

Dieselverkstaden – Nacka konsthall

Senast uppdaterad 2019-03-19

Beskrivning
Tassos Spiliotopoulos har beskrivits som en musiker som tillför något nytt till jazzen med sina melodiska kompositioner och sitt energiska, nervkittlande gitarrspel. Under sina tolv år i London har han samarbetat med några av Storbritanniens mest hyllade jazzmusiker och medverkat i en mängd kritikerrosade album. Samtidigt har Spiliotopoulos upprätthållit ett hektiskt turnéschema och presenterat sin blandning av modern jazz, grekisk folkmusik, flamenco, blues och fusion i över femton länder i Europa, USA och Asien. Spiliotopoulos har gett ut tre verk i sitt eget namn, det senaste, ’In The North’ blev på sätt och vis hans första samarbete med svenska musiker.
Tassos Spiliotopoulos – Gitarr, Robert Erlandsson – Bas, Fredrik Rundqvist – Trummor
Urban Deli i Sickla erbjuder en plockbricka (chark el.veg) för halva priset. Hämta ett band i Dieselverkstadens infodisk, visa på Urban Deli och få rabatt. Vi rekommenderar att vara på Urban Deli i god tid (från 15:30). Konserten börjar 17:30. Hinner du inte med AW är du självklart välkommen att lyssna på jazz ändå.p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 12.0px 0.0px; line-height: 18.0px; font: 12.0px Garamond; color: #000000; -webkit-text-stroke:

HITTA HIT

Buss:
Från Slussen/Glasbruksgatan mot Jarlaberg. Gå av vid Sickla allé. Gå 400 m till Marcusplatsen.  Man kan också ta buss 74 direkt till Sickla Allé från Mariatorget. 

Tvärbanan:
Det tar c:a 10 minuter att gå från Tvärbanans sluthållplats i Sickla till Dieselverkstaden.

Håll koll på sl.se för aktuella förbindelser! Det byggs mycket i Nacka och hållplatser flyttas och stängs av periodvis.
Kostnad

Fri entré.

Info
Bra att veta
  • RestaurangJa
  • KaféJa
Karta