Stockholm international burlesque festival

Nalen – Stora Salen

Senast uppdaterad 2018-10-04

Beskrivning
Normbrytande Stockholm Burlesque Festival har växt till ett av världens största burleskevents och arrangeras för åttonde gången på Nalen.

Bakom festivalen står burleskstjärnan Fräulein Frauke och konstnären/fotografen John-Paul Bichard som tillsammans arrangerar flertalet burleskevenemang, bland annat på Nalen, varje år.

Till den åttonde upplagan av festivalen har de bjudit in flertalet artister från flera discipliner och olika länder i en mix av allt från "boylesque" (män som utövar burlesk) till cirkus, drag och humor.Under helgen ordnas bland annat röda mattan-event, fotoutställning, livemusik och "Octbooberfest", en insamlingsgala här på Nalen till förmån för Rosa Bandet och Bröstcancerfonden med tävling i burlesksporten Tasseltwirl. Komplett glitter, glamour, humor, skönhet, politik och vansinne står på programmet.

HITTA HIT

Tunnelbana:
Hötorget: uppgång Olof Palmes gata.  Ta trappan upp till Malmskillnadsgatan. Fortsätt rakt fram längs David Bagares gata. Ta första höger ut på Regeringsgatan, Nalen ligger på vänster sida.

Östermalmstorgs T-bana: uppgång mot Birger Jarlsgatan, tag höger och följ Birger Jarlsgatan förbi Stureplan till Engelbrektsplan. Tag vänster upp på David Bagares gata, upp för trapporna till Regeringsgatan. Tag vänster runt hörnet och du är vid Nalen.
Kostnad

Pris: 330 kr.

Info
Bra att veta
  • RestaurangJa
  • BarJa
Karta

WELMAS FAVORITER JUST NU!