Stallet

Rival

Senast uppdaterad 2019-01-25

Beskrivning
En föreställning om flockbeteende, premiär på Rival den 11 mars!

Den hyllade humorgruppen Stallet – Elin, Linn, Isabella, Isabelle och Anni – arrangerar en måndagsklubb 
på Rival i Stockholm i vår. Under åtta måndagskvällar, mellan den 11 mars och  6 maj,  framför de en föreställning om flockbeteende där även ett antal gäster kommer ansluta till flocken. 

I Stallet står de noggrant framavlade löparna Elin Thomasdotter Extor, Linn Mannheimer, Isabella Posse Boquist, Isabelle Riddez och Anni Tuikka.

Stallets medlemmar är i grunden gjorda för att leva i flock. Det vill vara med varandra, är bra på att läsa kroppsspråk och är vaksamma och reagerar med att fly eller försvara sig när något oväntat inträffar. Samspelet med såväl varandra som andra arter har stor betydelse för utvecklingen av socialt beteende och risken för skador vid blandning är inte lika stor som många tror. Så vad händer egentligen när flockens sammansättning utmanas och förändras? Det undersöker Stallet i sin måndagsklubb på Rival i Stockholm i vår, tillsammans med ett antal väl utvalda gäster. 

För regin står Sissela Kyle.

HITTA HIT

Ta tunnelbanan till Mariatorget och ta uppgången Mariatorget. Rival ligger på vänster sida om Mariatorget. Det tar max två minuter att promenera dit från  tunnelbanan , 
Kostnad

Pris: 195–595 kr.

Info
Bra att veta
  • Hiss och ramperJa
  • RestaurangJa
  • BarJa
  • KaféJa
Karta

VECKANS UTVALDA KULTURMÅSTEN