Mer kul läsning
Publicerat 23 Januari 2019 12:09

Solna Folkets Hus är årets konstarrangör 2019

Pukor och trumpeter. Fanfarer och hurrarop! Solna Folkets Hus har utsetts till Årets konstarrangör 2019 av Folkets Hus och Parker. Priset delades ut i lördags och glädjen stod högt i tak. 

Text: Anna Lekberg Foto: Foto: Magnus Sandberg– Det är helt fantastiskt att få priset Årets konstarrangör från Folkets Hus och Parker. Alla i huset är så värda det och priset inspirerar oss att fortsätta vårt arbete med konsthallen, säger Carina Kenning, verksamhetschef Solna Folkets Hus, i ett pressmeddelande.

Den 7 mars är det vernissage för årets Vårsalong. På programmet i vår står flera utställningar. Till exempel en lapptäcksutställning, en utställning om känslor och händer och en konståkning med tunnelbanan under jord. Dessutom kan du som är fotointresserad se en utställning om kvinnliga pionjärer bakom kameran under 1800-talet. Som om inte det vore nog kan du höra tonsatt musik, inspirerad såväl av poeten Dan Anderssons texter som av skådespelaren och visdiktaren Vladimir Vysotskijs liv och verk.

Läs mer om Solna Konsthall här! 
Läs mer om Vårsalongen här!