Shen Yun

Cirkus

Senast uppdaterad 2020-01-02

Beskrivning
Upptäck Gudomlig skönhet & djup visdom. Shen Yuns unika konstnärliga vision gör scenupplevelsen till en mångdimensionell, inspirerande resa genom en av mänsklighetens största skatter – fem årtusenden av traditionell kinesisk kultur.

Denna storslagna produktion bjuder på berättelser som sträcker sig tillbaka till en sedan länge förgången tid. Du kommer att upptäcka riken bortom vår synliga värld.

Genom en av världens äldsta konstformer – klassisk kinesisk dans – och med de nyskapande digitala effekterna, samt orkesterns originalmusik, öppnar Shen Yun en port till en civilisation av förtrollande skönhet och upplyst visdom.

Stig in i en värld där såväl filosofer som poeter sökte harmoni med Dao – universums väg. Där himmelska skönheter dansade med översinnlig grace och generaler stred med explosiv styrka. Där tidlösa berättelser om hjältemod och dygd föddes. Där himmel och jord möttes, och till och med mirakler kunde ske.

Traditionell kinesisk kultur – med dess djupa andliga rötter och optimistiska världssyn – tvingades bort av kommunismen i Kina. Även om Shen Yun inte kan uppträda i Kina idag, delar man detta värdefulla arv med resten av världen.

HITTA HIT

Buss:
Buss 167

Spårvagn:
Spårvagn 7

Färja:
Färja från Slussen
Kostnad

Pris: Från 740 - 1915 kr.

Info
Karta

VECKANS UTVALDA FAVORITER!