Mer kul läsning
Publicerat 03 Oktober 2019 11:32

Välkommen till Scenpasskväll på Scenkonstmuseet

Vi är väldigt glada över att ha fått tag på ett begränsat antal kostnadsfria platser till en helkväll på Scenkonstmuseet – som har en fantastiskt fin utställning om scenkonst som heter På Scen – tillsammans med Scenpass Stockholm. Efter visningen bjuds du på macka och fika, och du behöver inte vara medlem hos Scenpass Stockholm för att följa med. Ta chansen och upplev Scenkonstmuseet i trevligt sällskap!


På Scenkonstmuseet kliver du in i teaterns, dansens och musikens värld – på scen och bakom kulisserna. Scenkonstmuseet ligger i byggnaden Kronobageriet mellan Dramaten och Kungliga hovstallet på Östermalm. Kronobageriet är Stockholms äldsta bevarade industribyggnad men bakom den karakteristiska fasaden döljer sig ett modernt museum som sätter människans kreativitet i centrum. Huvudutställningen På Scen baseras på museets stora samling av instrument, scenografimodeller, kostymer, teaterdockor och bildkonst. Här finns även ljud och videoinstallationer samt flera interaktiva stationer.

På Scenpasskvällen den 22 oktober får vi träffa Lars Annersten som berättar om verksamheten på museet. Vi kommer att få en visning i museet. Vi kan se fram emot en härligt informativ och spännande kväll för såväl scenkonst- och museiintresserade, som för mammor, pappor, mor- och farföräldrar som vill veta mer om en rolig och kreativ upplevelse för barn och barnbarn!

Efter presentationen bjuds du på macka och fika. Och trevligt sällskap!

Vad: Scenpasskväll på Scenkonstmuseet
När: Tisdag 22 oktober kl 18-19:30.
Var: Scenkonstmuseet, Sibyllegatan 2, t-bana Östermalmstorg. Bussar till Nybroplan 54, 69, 76 och spårvagn nr 7. 
Pris: Kostnadsfritt - men förbokning krävs

Inbjudan sker tillsammans med Scenpass Stockholm. 

  ANMÄL DIG HÄR