INSTÄLLT: PRYDH

Playhouse Teater

Senast uppdaterad 2020-04-06

Beskrivning
Vi har beslutat att flytta fram vårens återstående föreställningar av PRYDH samt readings till i höst. Mer info kommer under våren.

Jessica och Jens har inte haft sex på över ett år. Fjorton månader och fyra dagar för att vara exakt (men vem räknar?). Och det är ingen sjuårskris heller – de har varit tillsammans i nio. Men nu, ikväll, med publiken som vittne, ska de göra ett sista desperat försök att starta om sexlivet och rädda relationen. Men parningsleken har förändrats dramatiskt på sista tiden - både mellan dem och i hela samhället.

Pjäsen gjorde stor succé på Royal Court Theatre i London och är skriven av Anthony Nielson, en av Storbritanniens mest uppmärksammade dramatiker. Den regisseras av Stefan Marling, konstnärlig ledare på Romateatern, som med stor framgång senast regisserade långköraren Allt som är underbart av Duncan Macmillan på Playhouse. Premiär 19 februari.

Föreställningen är ca 75 minuter utan paus.

HITTA HIT

Tunnelbana:
Hötorget. Följ Olof Palmes gata till Drottninggatan. 
Kostnad

Pris: vuxen 345-395 kr, student eller pensionär 245 kr, under 25 år 95 kr. Obs! Gå två för 390 kr med rabattkoden WELMA!

Info
Bra att veta
  • Hiss och ramperJa
  • RestaurangJa
  • BarJa
  • KaféJa
Karta

VECKANS UTVALDA KULTURMÅSTEN