Postmodern Jukebox

Nalen – Stora Salen

Senast uppdaterad 2019-01-30

Beskrivning
Tänk en Beyoncé-låt, omarbetad som om den vore skriven för Ella Fitzgerald. Tada! Låt oss presentera Postmodern Jukebox.

Postmodern Jukebox bildades av Scott Bradlee 2009 och har sedan starten turnerat över hela världen och sålt slut spelställe efter spelställe. På Facebook följs de av mer än 1,7 miljoner fans och på Youtube har de över 3,5 miljoner subscribers. De har även spelat på ”Good Morning America” och toppat både iTunes och Billboardlistor.
Till våren återvänder den banbrytande gruppen till Sverige för en turné som går under namnet ”Welcome to the Twenties 2.0 World Tour”. Onsdag den 27 mars kommer de till oss på Nalen i Stockholm.

HITTA HIT

Tunnelbana:
Hötorget: uppgång Olof Palmes gata.  Ta trappan upp till Malmskillnadsgatan. Fortsätt rakt fram längs David Bagares gata. Ta första höger ut på Regeringsgatan, Nalen ligger på vänster sida.

Östermalmstorgs T-bana: uppgång mot Birger Jarlsgatan, tag höger och följ Birger Jarlsgatan förbi Stureplan till Engelbrektsplan. Tag vänster upp på David Bagares gata, upp för trapporna till Regeringsgatan. Tag vänster runt hörnet och du är vid Nalen.
Kostnad

Pris: 450 kr.

Info
Bra att veta
  • RestaurangJa
  • BarJa
Karta

VECKANS UTVALDA FAVORITER!