Pero Älskar Musik 24 maj

Teater Pero

Senast uppdaterad 2019-05-20

Beskrivning
Pero Älskar Musik är musikklubben som bjuder in tre artister och en engagerad publik till en intim konsert i teatersalongen en gång i månaden.  Denna gång välkomnar vi  Hello Ocean,  Anna Ekborg och Jerker Hans-Ers med vänner!

Hello Ocean bjuder på en spännande mix av pop och americana, med mörka, men hoppfulla toner. Och med raka, tänkvärda texter som träffar rakt i hjärtat, lämnas lyssnaren sällan oberörd. 

Anna Ekborg och Jerker Hans-Ers. Två utav den yngre generationens spelmän som nyligen slog sig ihop till en duo där ett starkt och innerligt samspel genast växte sig fram. Med starka toner från sina hemlandskap, Dalarna och Hälsingland vävs Anna och Jerkers personliga uttryck nu samman i en sprudlande ljudbild. 

Star of Heaven
Star of Heaven är ett postrockband från Stockholm som gör musik att drömma sig bort till. De hypnotiska melodierna är sorgsna men ändå hoppfulla och sprider en drömsk, tät atmosfär. I bandet finns ryskt påbrå vilket sätter tydliga avtryck i musiken och skapar en ytterligare dimension.

Kvällen börjar i foajén med 15-åringa Isabelle Gericke Andren som skriver sin egen musik i singer/song-writer genren. 

HITTA HIT

Tunnelbana:
Rådmansgatan, följ Sveavägen knappt 400 m.

Buss:
2, 4, 42, 53, 59, 70, 72, 515, hållplats Stadsbiblioteket
Kostnad

Pris (förköp): vuxen 140 kr, student 100 kr, (på dörren) vuxen 160 kr, student 120 kr.

Info
Bra att veta
  • Hiss och ramperNej
Karta

WELMAS FAVORITER JUST NU!