Lilla scenen: Performance Concert: Moneybrother

Dramaten – Lilla scenen

Senast uppdaterad 2019-09-17

Beskrivning
”Det blir bättre när det kommer lite folk”. En typisk kommentar under en soundcheck. Publikens kroppar kommer fylla lokalen och ljudet kommer bli bättre. Ja, allt kommer bli bättre. Eller varannanveckapappan som sitter i sitt tomma hus och önskar att det var fullt av liv igen. Och tonåringen som flyr hemifrån till en ny stad i jakt på gemenskap. Allt kan bli bättre.

Välkommen till en slags krogshow, fast utan krog, med Anders Wendin och Viktor Brobacke. Med sig på scen har de musikern Johan Persson. Det blir kamratskap, musik, snicksnack, lögner, sanningar, konflikter, kamp, dagdrömmar, flykt, tillkortakommanden, fantasi och kärlek. 

Performance Concert är ett nytt format inom Dramaten& där en artist tillsammans med en regissör skapar en föreställning med teaterns verktyg. Det blir en dramatiserad konsertföreställning, som byggs av mötet mellan artist, text, skådespelare, scenografi och andra element från teaterscenen. Målet är en visuell föreställning med mycket musik och ett nytt publikmöte.

HITTA HIT

Tunnelbana:
T-bana Östermalmstorg eller Kungsträdgården.

Buss:
Bussar 2, 54, 55, 69

Spårvagn:
Spårvagn nr 7

Bil:
P-hus Birger Jarlsgatan 6 och Grev Turegatan 25.
Kostnad

Pris: 150-340 kr.

Info
Bra att veta
  • Hiss och ramperNej
  • RestaurangNej
  • BarNej
  • KaféJa
Karta

VECKANS UTVALDA KULTURMÅSTEN