Par i narrar

Dieselverkstaden

Senast uppdaterad 2019-11-25

Beskrivning
Vad är en narr? En stackars krympling med bjällror i mössan? Eller en sanningssägare och gycklare som förstår att utnyttja sin makt?Välkommen till en lek och demaskering av Narren – allt från hovnarren i historien till de två arbetslösa åldrande narrarna som behöver varandra. Som både roar och oroar. 
Skådespelarna Gunilla Röör och Per Sandberg har längtat efter ett gemensamt projekt bortom den traditionella teateruppsättningen. Utgångsläget är en lust till det burleska och överdrivna som både innehåller stor komik men också sorg. Till sin hjälp har de texter av William Shakespeare, Lars Forsell och Staffan Westerberg.
Press
»Snälla narrar i en stygg tid« Expressen
»Charmiga narrar berikar livet med skratt« SvD
»Kärleksfullt, tröstande narrspel för alla dödliga« DN 
»Hommage till livet, konsten, skrattet och gemenskapen« DN
»Uttrycken är exakta och självklara, paret fungerar som sufflörer åt varandra vid behov. Det är en vacker bild av ett äktenskap från vilket erfarenheter, känslor och uttryck hamnat på scenen. Det är yvigt, finstämt och ibland kan åskådaren inte låta bli att bli rörd av detta samspel mellan två pajasar. SvD

HITTA HIT

Buss:
Från Slussen/Glasbruksgatan mot Jarlaberg. Gå av vid Sickla allé. Gå 400 m till Marcusplatsen.  Man kan också ta buss 74 direkt till Sickla Allé från Mariatorget. 

Tvärbanan:
Det tar c:a 10 minuter att gå från Tvärbanans sluthållplats i Sickla till Dieselverkstaden.

Håll koll på sl.se för aktuella förbindelser! Det byggs mycket i Nacka och hållplatser flyttas och stängs av periodvis.
Kostnad

Pris: vuxen 150 kr, pensionär 100 kr, student 100 kr, barn 100 kr.

Info
Bra att veta
  • RestaurangJa
  • KaféJa
Karta

VECKANS UTVALDA KULTURMÅSTEN