SCALAREVYNS PANDEMI-EXKLUSIVA FÖRHANDSHÖST

Scalateatern

Senast uppdaterad 2020-10-12

Beskrivning
Nu när kultursuget ökar smygstartar Scala med ett begränsat antal biljetter till Scalarevyns pandemi-exklusiva förhandshöst.

Revyn är en klassisk gammeldags revy med många kopplingar till modern tid. Ensemblen som består av Henrik Dorsin, Vanna Rosenberg, Johan Ulveson, Klas Hedlund och Louise Nordahl får hjälp på scen av sju av Sveriges främsta musiker och tre proffsiga dansare.

Vem vill inte se Henrik “Löfven” Dorsin smälla av en stepp? Eller höra Klas Hedlund, från Kungliga Operan sjunga en smäktande hyllningsarea till Anders Tegnell?

Vi utlovar en härlig kavalkad av nummer som får dig att njuta, skratta och kanske gråta. Det är med stor glädje vi har repat in dessa nummer, mot alla odds. Låt oss få spela dem för er!

Under denna pandemi-exklusiva förhandshöst ser till att alla sitter med bra avstånd till nästa sällskap. Vi har satt in bord på flera platser i salongen där vi gladeligen serverar er något gott att äta och dricka. Detta kan du förbeställa i samband med biljettköpet. Lägg då lite extra tid när du väljer biljett och mat- & dryckespaket. 

Behöver du hjälp att boka mejla till: info@scalateatern.se eller ring 08-14 35 75 -

Välkomna!

HITTA HIT

Tunnelbana:
T-centralen uppgång Vasagatan eller Hötorget uppgång Olof Palmes gata.

Buss:
Linje 50 och 69 har hållplatser på Norra Bantorget.
Tider

När: 31/10 kl. 13.30, 5/11 kl. 18.30, 7/11 kl. 13.30 & 18.30.

Kostnad

Pris: från 595-895 kr. Finns även andra lyxiga upplägg att boka med mat , dryck och grejer!

Info
Bra att veta
  • RestaurangJa
  • BarJa
  • KaféNej
Karta

VECKANS UTVALDA HEMMATIPS!