FAKTA OM WELMA

FAKTA OM WELMA

Welma är din genväg till att hitta Stockholms fantastiska kulturutbud på ett och samma ställe. Här hittar du allt ifrån de små teatrarna till de stora museerna och där emellan lite dans, stand up, film, konserter och konst! Welma ska alltid vara den bästa och mest lättillgängliga kanalen för stans kulturutbud och finns bland annat som tidning, webbplats och nyhetsbrev.

Vi hoppas Welma ska vara en effektiv kanal för annonsörer och aktivitetsarrangörer som vill nå de kulturintresserade. Papperstidningen Welma finns att hämta på cirka 100 teatrar och museer runt om i stan och ges ut tre gånger per år. Obs! På grund av rådande situation med covid-19 kommer utgivningen under 2021 att se annorlunda ut, med uteblivna magasin under sommar och höst.

Vi som driver Welma är samma gäng som driver Barn i stan sedan 2005. Idag är Barn i stan en självklara kanalen för stans barnfamiljer när det gäller att hitta barnaktiviteter i Stockholm. Vill du veta mer om hur du kan synas i Welmas kanaler kan du mejla eller ringa oss på redaktionen så berättar vi mer!

På denna webbplats läggs bilder och filmklipp upp av Barn i stan ABs kunder, via deras egen inloggning till webbplatsen. För det fall bilder, filmer eller annat material lagts upp av vår kund på denna webbplats utan att erforderliga rättigheter innehas av kunden, tar Barn i stan AB inte ansvar för detta.